Telefonische consulten

Een telefonische consult is een praktische manier om samen met mij aan jouw Probleemgebied te werken. De telefonische gesprekken verlopen op precies dezelfde inhoudelijke wijze als face-to-face gesprekken en zijn daarom even effectief. Daarnaast zijn er de volgende voordelen:
  • Praktisch:                 Besparen op reistijd en reiskosten.
  • Openheid:                Telefonisch spreek men vaak vrijer.
  • Minder spanning:     Minder spanning omdat je in je eigen omgeving bent.
  • Focus:                      Minder afleiding, meer focus en een gerichter gesprek.
  • Lage drempel:         Je hoeft er de deur niet voor uit.
  • Onopvallend:           Niemand ontdekt dat je psychosociale hulp krijgt.
Je spreekt met mij vanuit je eigen veilige omgeving. In de loop van het gesprek ervaar je het telefoon gesprek al snel niet meer als een gesprek dat op afstand is.  

Effectiviteit telefonische gesprekken

Inmiddels zijn er veel individuele studies gedaan naar de effectiviteit van behandelingen op afstand. Deze wijzen uit dat de behandelresultaten van deze interventies over het algemeen niet onderdoen voor die van face-to-face therapieën. Bij deze behandelingsvorm is het dan wel belangrijk dat er begeleiding wordt gegeven door een deskundige hulpverlener      
 
Bellen met  Messenger, FaceTime of Skype

Na vele jaren mijn praktijk uitgeoefend te hebben in Almere, ben ik in 2015 verhuisd naar het
Verenigd Koninkrijk. Ik heb hier mijn praktijk gevestigd van waaruit ik nederlandstalige clienten uit Nederland, Belgie en diverse andere landen help bij het oplossen van hun probleem. Omdat het bellen naar het Verenigd Koninkrijk  voor mijn clienten vaak extra kosten met zich mee brengt, bellen wij elkaar gratis via het internet met Messenger, FaceTime of Skype. Op elke smartphone, tablet, laptop of Desktop computer zijn deze Apps al vanaf de fabriek geinstalleerd. Voorzover je een van deze Apps nog niet gebruikt, hoef je deze alleen maar te activeren om mij zo te kunnen bellen. 

Tevredenheidsgarantie

Reeds vele cliënten hebben met telefonische consulten gebruik gemaakt van Mijn methode, Nagenoeg alle cliënten ondervonden een verbetering van hun klachten. Als gevolg van deze resultaten bied ik dan ook een tevredenheidsgarantie. Als er na het tweede gesprek geen verbetering in je klachten optreedt, breng ik je niets in rekening. De voorwaarden kun je lezen op de pagina Tevredenheidsgarantie