Skype, FaceTime consult

Een Skype of FaceTime consult is een praktische manier om samen met mij aan jouw Probleemgebied te werken. De Skype gesprekken verlopen op precies dezelfde inhoudelijke wijze als face-to-face gesprekken en zijn daarom even effectief. Bijkomende voordelen zijn:
  • Praktisch:                Besparen op reistijd en reiskosten
  • Openheid:               Online spreek men vaak vrijer
  • Minder spanning:    Minder spanning omdat je in je eigen omgeving bent.
  • Focus:                     Minder afleiding, meer focus en een gerichter gesprek.
  • Lage drempel:        Je hoeft er de deur niet voor uit.
  • Onopvallend:          Niemand ontdekt dat je psychosociale hulp krijgt
Je spreekt met mij vanuit je eigen veilige omgeving. In de loop van het gesprek ervaar je het gesprek als snel niet meer als een gesprek dat op afstand is.  
 
Effectiviteit Skype en FaceTime gesprekken

Inmiddels zijn er veel individuele studies gedaan naar de effectiviteit van een internet behandeling. Deze wijzen uit dat de behandelresultaten van internet interventies over het algemeen niet onderdoen voor die van face-to-face therapieën. Bij deze behandelingsvorm is het dan wel belangrijk dat er begeleiding wordt gegeven door een deskundige hulpverlener.
                                                                                                                                                                   Skype en FaceTime .... maar wel met de camera uit!

Mijn ervaring is dat wanneer er een camera gericht is op mijn clienten die hun persoonlijke verhaal aan mij vertellen, dit enorm afleidend en remmend kan werken. De camera schakelen we daarom uit. Jouw woorden en stem zeggen mij genoeg om je te kunnen helpen. In de gesprekken maken we gebruik van Mijn methode die ik afstem op jouw persoonlijke ProbleemgebiedenJe gebruikt Mijn Boek als ondersteuning én als toevoeging op de gesprekken. De gesprekken kunnen eenvoudig worden gevoerd via je iPhone,  iPad, laptop of desktopMijn Nederlandstalige hulpverlening is hierdoor voor iedereen wereldwijd beschikbaar.  Skype en FaceTime berekenen geen kosten voor deze videoverbinding. Indien je nog geen Skype verbinding hebt, dan kun je deze eenvoudig zelf aanmaken. Je kunt hier direct het gratis Skype programma downloaden

Tevredenheidsgarantie

Reeds vele cliënten hebben met Skype consulten gebruik gemaakt van Mijn methode, Nagenoeg alle cliënten ondervonden een verbetering van hun klachten. Als gevolg van deze resultaten bied ik dan ook een tevredenheidsgarantie. Als er na het tweede gesprek geen verbetering in je klachten optreedt, breng ik je niets in rekening. De voorwaarden kun je lezen op de pagina Tevredenheidsgarantie