Voor Wie

Soms kan je in je leven een fase hebben waarin het even minder goed met je gaat, je nauwelijks vooruitkomt of zelfs dreigt vast te lopen. Je hebt bijvoorbeeld het gevoel burn-out of depressief te zijn. Je bent ontevreden en somber. Je piekert veel en bent besluiteloos. Het kan zijn dat je steeds meer moeite hebt met het omgaan met  teleurstellingen of stress. Je weet niet precies meer wat je wilt. Je hebt problemen in je relatie of op je werk, De balans tussen privé en werk is structureel verstoord. Er komt steeds minder terecht van het realiseren van je wensen. Je hebt moeite met het stellen van prioriteiten en het maken van keuzes. Kortom: Je zit met jezelf in de knoop.                     

Vastzitten in dezelfde cirkel

Je beseft dat je je gedrag moet gaan veranderen om weer vooruit te komen en je wensen te realiseren, maar het lukt je niet om dit alleen te doen. Je blijft maar vastzitten in dezelfde cirkel. Als je de echte wil hebt om dit te veranderen maar dit niet alleen voor elkaar krijgt, dan kan ik jou hierbij helpen.  

Oplossingen

Het is meestal niet de gebeurtenis of situatie die jouw probleem veroorzaakt, maar de manier waarop jij daarmee omgaat. In de gesprekken maak ik je bewust van de onderliggende oorzaken van je probleem én zoeken we samen naar praktische oplossingen. Je gaat andere prioriteiten stellen en nieuwe keuzes maken. Ik streef ernaar om jou zo in beweging te brengen, dat je uiteindelijk weer op eigen kracht je probleem aankunt.  

Methode en aanpak
 
Om zelf te kunnen beoordelen of mijn aanpak wel bij je past, heb ik mijn manier van hulpverlening uitgebreid op mijn website voor je beschreven. Je krijgt hierdoor een helder beeld van mijn methode én hoe ik hiermee concreet een aantal veel voorkomende probleemgebieden behandelIk leg je uit wat ik voor jou kan betekenen en wat je in de gesprekken van mij kunt verwachten. Daarnaast geef ik je de benodigde praktische informatie, zoals bijvoorbeeld vergoedingen door de zorgverzekeraars, werkgevers en mijn Tevredenheidsgarantie .

Wat de gesprekken mijn cliënten hebben opgeleverd vertellen zij graag zelf aan je op de pagina Cliënten aan het woord   
Klantenverhalen m.b.t. werkgerelateerde problemen kun je lezen op de pagina Klantenverhalen werkproblemen